2016-02-19 08:27:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Estére tervezzen programot párjával

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, ez gyengíti önt. Bár nem érzi magát rosszul, de rengeteg munka áll ön előtt, ráadásul könnyen elúszik a feladataival. Tartson időnként szünetet, és ne kapkodjon, ezzel csak ront a helyzeten.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez a bolygóállás fokozza a tetterejét és a lelkesedését. Ha régóta tervezi valaminek a megvalósítását, most kezdjen bele, sikerre viheti az elképzeléseit. A szerelmi életében is minden remekül alakul!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez a bolygóállás növeli a veszekedések, viták esélyét és a balesetveszélyt. Ne engedje provokálni magát, tartsa be a közlekedési szabályokat, és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Őrizze meg a nyugalmát, így tudja átvészelni ezt a napot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, ez kedvező önnek. Most könnyen teremt kapcsolatot, ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távon is jól kijönnek egymással. Fogadja el a barátai meghívását!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében van, emiatt kicsit pesszimista hangulatban lehet. Ne hagyja, hogy eluralkodjon önön a rosszkedv! Este lazítson, találkozzon a barátaival!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Eseménydús napja lesz, ám a precizitásának hála minden rendben zajlik. Délután egy kisebb bonyodalomra számíthat a munkahelyén, ám ön sikeresen megoldja a nehéz helyzetet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jó lenne, ha végiggondolná, mit valósított meg a közelmúlt terveiből. Ha elmaradása van a munkában, azt most pótolhatja. Estére tervezzen programot a párjával!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, ez kedvezően hat önre. Ma sok mindent el tud intézni, olyan kellemetlen hivatali ügyeket is, amelyeket már régóta halogat. Pénzügyekben nem árt az óvatosság, nehogy kihasználja valaki a jólelkűségét!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, ez azt jelenti, hogy most a munkára kell koncentrálnia. Nagyon sikeres és hatékony lesz, régóta húzódó ügyek végére is pontot tehet. A párjával való konfliktusokat ráér később is tisztázni…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az anyagiakkal kapcsolatban a szokásosnál is nagyobb elővigyázatosság szükséges, elképzelhető, hogy valaki megpróbálja átverni. Nézzen utána mindennek alaposan, főleg, ha ingatlanügyekről van szó!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez korlátozza önt és a lehetőségeit, és a hangulatára is negatívan hat. Egy ismerősétől viszont telefonon érdekes híreket kaphat, amik felvillanyozzák.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma igazán elemében lesz, sokat nevet, a nehézségeken könnyedén túlteszi magát. A párjával viszont törődjön többet, mert szüksége lenne a támogatására! Elképzelhető, hogy bántja valami, csak nem volt alkalma elmondani önnek…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: